Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin ortak noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan konstrüksiyonlabilmekle yan yana henüz çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun temel sebebi makam kaybına esas vermemesi ve daha azca maliyetle işçilikin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra konstrüksiyonlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel dizayn ya da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

1 mm yahut daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok elan iyi ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar pahaı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kaçış Yangın Kapısı merdivenlerinin engel, tavan ve oturakında tek katıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı örek ve en az 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Montaj: Yangın bapsı, yakın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Evet yangına dayanıklı ahşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Yangın bapları, yangının lehçe olarak muayene altına düzenınmasına yardımcı olur ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana alışverişiniz muhtevain bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 bando tek kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması resmî nakliye avantajları esenlamaktadır.

Kullanılan kapı fitili karınin duman sızdırmazlık şenseı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim sağlanabilir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabilinden konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, daha yapı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem esenlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek amacıyla ögönen taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına niye olan çevre akışını keser ve insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Report this wiki page